FIETSEN 2014

Beste vrienden,

Voor het 2de jaar op rij moesten we noodgedwongen onze “Midwintertocht” afgelasten. Ook dit jaar waren de weergoden ons niet gunstig gezind maar dat het de dag erna een schitterende, zonnige en droge winterdag was deed nog meer pijn aan het hart! We blijven echter volharden en volgend jaar proberen we het opnieuw.
We kunnen dus nu rustig de tijd nemen om onze fietsen en vooral onszelf voor te bereiden op het nieuw fietsseizoen 2014.
Het vorig seizoen was met gemiddeld 25 deelnemers opnieuw een voltreffer. Nochtans zagen we, als gevolg van het barre voorjaar, onze dagtocht van mei letterlijk in het water vallen. Daarom staat deze tocht opnieuw op ons programma van dit jaar.
Onze fietsvakantie in Baarle-Nassau was met 34 deelnemers, waarvan 31 fietsers, een nieuw record! Maar records zijn er om te breken en dus hebben we voor dit jaar opnieuw een recorddeelname van 36 deelnemers, waarvan 34 fietsers! Waarschijnlijk heeft de mooie locatie te Elspeet in hartje Veluwe er iets mee te maken.
Hieronder kan je de nieuwe fietskalender voor 2014 vinden. Noteer alvast de datums in uw agenda! We zijn ervan overtuigd dat Gisèle, Tonny, Martine en Luc opnieuw de mooiste plekjes zullen uitzoeken voor een geslaagd nieuw seizoen!
Wij wensen iedereen een mooi, zonnig en vooral ongevallenvrij fietsjaar toe!

Het fietsteam

Elke fietstocht zal gedetailleerd bevestigd worden in het krantje van de desbetreffende maand en via de website!


 

 

 

©copyright 2008 daniel.verbeke | feedback